KNX-taloautomaatiolla älykkäämpi koti

Toisille koti merkitsee lepoa ja rauhaa arjen kiireistä, toisille viihtymistä ystävien, perheen tai harrastusten parissa. Tarpeemme vaihtelevat, mutta jokainen meistä odottaa kodiltaan asumismukavuutta ja yksilöllisyyttä.Berkerin KNX-taloautomaatio lisää asumismukavuutta yksilöllisesti. Se yhdistää kotisi sähkölaitteet älykkääksi kokonaisuudeksi, joka vastaa täysin perheesi tarpeita. Kotisi tekniikka valaistuksesta ilmanvaihtoon tai vaikkapa huonekohtaiseen lämmitykseen toimii juuri toiveidesi mukaisesti ja helposti - voit muuttaa kotisi tunnelmaa tilanteen mukaan yhdellä painalluksella.

Berker huolehtii myös sinun ja perheesi turvallisuudesta. KNX-taloautomaatio ohjaa kotisi hälytysjärjestelmää ja valaistusta lomalla ollessasi siten kuin olisit kotona. Se katkaisee tarpeettoman vedensyötön tai kytkee virran pois valitsemistasi pistorasioista - vaikkapa niistä, joihin lapset ylettyvät.

KNX-taloautomaatio helpottaa asumista

Berker-kodissa asut mukavammin. Yksilöllinen taloautomaatio mukautuu perheesi tarpeisiin jokaista yksityiskohtaa myöten.

Kokeile itse kuinka taloautomaatio toimii!