Kodin sähköistyksen asiantuntija vuodesta 1919

Berker tuottaa kodin sähköistyksen luotettavat ja korkealaatuiset ratkaisut lähes sadan vuoden kokemuksella. Olemme edelläkävijä pientalojen automaatioratkaisuissa ja alan markkinajohtaja Suomessa.

Veljekset Robert ja Hugo Berker aloittivat Berkerin sähkökalusteiden tuotannon Saksan Schalksmühlessä vuonna 1919. Heidän tavoitteenaan oli tuottaa maailman parhaita sähkökalusteita, jotka ovat samalla kiehtovia ja yksilöllisiä.

Teknologian kehittyessä Berker on tuonut asennuskalusteiden rinnalle maailman älykkäimmät kodin sähköistyksen ratkaisut ja KNX-taloautomaation jokaisen perheen tarpeisiin. Silti jo yrityksen alkutaipaleelta tuttu yksilöllinen lähestymistapa vallitsee edelleen Berkerin tuotekehityksessä ja -suunnittelussa.

Tänä päivänä Berker tarjoaa asiakkailleen älykkäitä kodin sähköistyksen ratkaisuja, jotka mukautuvat täydellisesti käyttäjiensä tarpeisiin, lisäävät asumismukavuutta ja -turvallisuutta sekä säästävät niin energiaa kuin luontoa. Ehkä juuri siksi tälläkin hetkellä miljoonat Berker-ratkaisut ilahduttavat käyttäjäänsä joka päivä.

 

Tutustu älykkääseen Berker-kotiin!